Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

DIUMENGE 7 DE JUNY – 21h

Les cançons del seu disc debut Perfil (Discmedi 2015) ens van donar a conèixer una faceta fins llavors desconeguda del músic i compositor RAMON ARAGALL. És per això que ja intuíem el que el seu nou disc, Kamikaze (Discmedi 2018) deixa clar: ens trobem davant d’una de les veus més inconfusibles del pop fet a Catalunya actualment. Només cal escoltar aquest últim disc per descobrir un conjunt de melodies aspres i lluminoses, conduides per una veu inexplicablement deliacada i punxant al mateix temps.

Una obra musical al marge de les modes. A Kamikaze no hi ha trucs ni cops d’efecte; hi ha històries que tracten del que volem i no aconseguim, de les paraules que callem davant dels altres, de les llàgrimes que no voldríem que ningú veiés.

La brúixola de tots els compositors hauria d’apuntar únicament cap a aquesta direcció: l’emoció.

Les històries que formen part de Kamikaze demostren que Ramon Aragall sap perfectament on està el nord, i està disposat a tot per arribar-hi. Celebrem que el cor que ha fet i fa bategar la música a bandes com Dorian, Els Amics de les Arts, Pantaleo, 4 Hiverns , Indigos, Pol Cruells, Outerspace o Carlos Cros hagi volgut alçar la veu en solitari.